Projecten & Experimenten, WNT

Wolkenmeter

Naast allerlei weerexperimenten staat de wolkenmeter ook nog op mijn lijstje.
Het lijkt mij zo geweldig als je als kind zijnde je ouders kunt vertellen wat voor wolken er in de lucht drijven. Ik weet dat namelijk niet en zou verrast zijn als mijn kind dat wel zou weten. Ik ga deze meter wel wat later in het jaar maken als ze wat beter kunnen lezen. Dan past het als onderdeel in een project over het weer.

27747632_1542925825820959_1260766332500432658_o

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s