Carnaval, Feestdagen, Schrijven, Taal

Carnaval

Deze letters wil ik gebruiken als versiering bij carnaval en op het letterfeest (21 februari). De kinderen kunnen de eerste letter van hun naam versieren. In eerste instantie wilde ik het met pompons laten beplakken maar dat wordt iets te kostbaar vrees ik. Dus ik denk dat ik de kinderen de laat kiezen tussen inkleuren of propjes plakken. Propjes plakken vond ik zelf als kind zo leuk om te doen.
Er zit al een mooi gekleurd kader omheen, dus het kunstwerk hoeft niet meer op een gekleurde achtergrond geplakt te worden.

Regenboogletters juf Leontine

Open-letters-in-regenboogkader

27750020_1539287082851500_3392791056349839909_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s