Pasen

Pasen

Op de eerste foto zie je een paasei met ei-woorden. Op de foto ernaast eieren van papier beschilderd met behulp van scheerschuim. Spuit scheerschuim op een dienblad. Druppel allerlei kleurtjes met voedsel kleurstof op het schuim. Roer met tandenstoker kleurtjes door het schuim. Leg daar het ei van papier erop. Stevig aandrukken en ei eraf halen en het schuim met raamwisser eraf halen. Erg leuk om te doen met kinderen. 3e foto over eieren lopen en de laatste foto is een gelamineerd servet. Op de foto een zwart wit servet maar je kan een leuk paasservet gebruiken. Van het servet haal je bovenste laagje eraf. Lamineren en 2 smalle stroken knippen die net zo hoog zijn als een Olvarit potje of glazen waxinepotje van action ( 0.29 cent). Aan de zijkant met perforator gaatjes maken en door 2 gelamineerde stroken die je op elkaar legt lintjes laten knopen. Geheel over een potje zetten. Leuk voor bij het paasontbijt.

27867518_1546405302139678_391856220217935486_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s