Boeiend onderwijs/werkvormen, Extra uitdaging, extra uitdaging taal, je - tje- pje woorden, Natuur, Projecten & Experimenten, Rekenen, Spelling, Taalspelletjes

Buitenlesdag

Gisteren mijn buitenlesdag gehouden. De dag begonnen met AVI lezen. Daarna rekenen. Het leuke aan deze vorm was dat de kinderen actief bezig waren. Nadat de kaartjes allemaal bij de antwoorden lagen kregen de kinderen de opdracht om foute antwoorden te gaan zoeken. Dus ze gingen weer allemaal rekenen en kwamen trots vertellen wat het antwoord wel had moeten zijn bij een verkeerd antwoord. Dat deed ik ook bij de opdracht -pje -tje en -je. En de kinderen die bij mij “zwak” zijn kwamen ook met kaartjes die verkeerd lagen! Verder nog een kring gehouden met kaartjes van Happy Kids. Wat een verrassende antwoorden! Bij de vraag wat je zou toveren (als je kon toveren) kreeg ik antwoorden van geld, eten voor arme kinderen tot geen plastic meer in het milieu. Met de laatste wens ga ik een project in de klas houden. De uitspraak was van een meisje dat meer uitdaging nodig heeft dus daar moet ik wel wat mee kunnen. Tips welkom!
Verder nog een les samenstellingen gedaan en elkaars schaduw tekenen en inkleuren. Jammer genoeg ging de zon weg, maar volgende week schijnt de zon volop dus die les gaan we nog eens dunnetjes overdoen en dan gelijk de les over de zonnewijzer erbij 😊
buitenlesdagzonnewijzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s