Kern 2, Veilig Leren Lezen, verhaal van de week

Verhaal van de week kern 1 en 2

Dit is bij ons komende week het ” verhaal van de week”. We lezen het iedere dag hardop en het verhaal zit in hun la. Het verhaal staat ook op de weektaak. De kinderen lezen het dus minimaal 2x per dag. Daar doen ze een succeservaring mee op en de woorden uit het verhaal kunnen ze dus feilloos lezen. Iedere week andere woorden dat tikt dus goed aan. We verwerken woorden uit de kern waar ze mee bezig zijn maar ook woorden uit vorige kern zodat het goed beklijft. Iedere kern duurt 3 weken dus in de derde week is het voornemen zoveel mogelijk woorden uit de kern waar we dan in zitten. Dus eigenlijk 2 weken herhaling en 1 week woorden uit de kern waar ze op getoetst worden.

verhaal-van-de-week-ik-lees-roos (1)

Knipsel verhaal van de week

3 gedachten over “Verhaal van de week kern 1 en 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s