boeiend onerwijs, Escape room, groep 5, Rekenen, Rekenspelletjes, Taal, Taalspelletjes

Escape room!

Hoi allemaal!
Ik (Rozemarijn Schonewille) ben eerste jaars pabo-student en heb voor mijn huidige stageklas (groep 5) een Escape Room ontworpen om de laatste dag extra feestelijk te maken. Het is een combinatie van zo veel mogelijk vakken geworden inclusief wat ICT-opdrachten. Het leek me leuk om die met jullie te delen. Aan dit bericht zal ik een preview van het bestand hangen en mocht je het hele bestand willen, stuur me een mailtje op jufrozemarijn@outlook.com , dan stuur ik hem op!
Het is gemaakt voor groep 5 maar zeker ook geschikt voor andere klassen, dan hebben sommige opdrachten wellicht wel wat aanpassing nodig.
Groetjes, Rozemarijn
Knipsel escape room

5 gedachten over “Escape room!”

  1. super dat je dit deelt Rozemarijn. Ziet er leuk uit! Ik wil zelf ook iets maken voor groep 3 rondom rekenen, maar kan nog niet goed starten. Dit soort initiatieven geven mij handvaten om te starten 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s