Uncategorized

Dictee op een andere manier

Vandaag met de kinderen dictee op een leuke manier geoefend. Ik heb eerst een “eigen woordenflitser” gemaakt bij Gynzy. Daarna beeld op freeze gezet. Op mijn eigen scherm naar het woord gekeken en gedicteerd. De kinderen het woord laten schrijven op white bordje. Freeze eraf en woord laten zien. Freeze er weer op en op eigen scherm naar het volgende woord gekeken en dat woord weer gedicteerd(zie foto’s). Voor het dictee kan je de woorden eventueel ook nog flitsen. Groot succes!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s