Uncategorized

Samengestelde woorden

In kern 7 komen de samengestelde woorden aan bod. Vandaag heb ik deze woorden aangeboden met behulp van een venn-diagram. Ik heb 2 hoepels uit de speelzaal gehaald en deze op het raam gehangen. Met de kinderen woorden bedacht en aan 2 kanten op een hoedenstrook geschreven. Nu kunnen de kinderen in de klas het zien maar ook de ouders/voorbijgangers op de gang. Voor iemand het zegt…..Ik weet dat het venn-diagram daar niet voor bedoeld is, maar op deze manier is het wel heel duidelijk voor de kinderen. En ik denk waarom gebruiken voor 1 doel 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s