Uncategorized

Wat heb ik deze week geleerd?

Aan het eind van de dag vraag ik de kinderen wat zij die dag hebben geleerd. Dit wil ik aankomende week d.m.v. een gebeurtenisketting laten doen. Iedere dag even 5 minuutjes tekenen wat zij die dag hebben geleerd. Aan het eind van de week mee naar huis geven en dan kunnen ze thuis vertellen wat zij die week hebben geleerd op school.

 

werkblad wat heb ik deze week geleerd

Knipselwat heb ik deze week geleerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s