Uncategorized

Verhaal koning krullenbol voor de kinderen

Ik zag bij bestanden (groep 3 tipsfb) dat ik vorig jaar een verhaal had geplaatst wat kinderen zelf kunnen lezen. Het verhaal verschoof met downloaden op de blz.  en ik heb het aan moeten passen. Er staat geen auteur bij,  dus ik weet niet wie het geschreven heeft. Mocht iemand het herkennen en het er niet mee eens zijn dan haal ik het natuurlijk weg of zet de naam van de auteur erbij.

verhaal koning krullenbol voor kinderen om te lezen.

 

Knipselverhaal kinderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s