Grej of the day, groep 1 t/m 8, Pasen, Uncategorized

Grej of the day GOTD Pasen

Om de dag geef ik de kinderen in de klas een raadsel op (Grej of the day). Ik schrijf het raadsel op een stukje papier en de kinderen gaan naar huis en overleggen met de ouders wat de oplossing zou kunnen zijn. De volgende dag komen de kinderen weer op school en dan vertel ik met behulp van een pp de oplossing. Dan print ik een een foto of uit en plak die bij een  wereld kaart  Zo zien de kinderen uit welke landen de Grej of the day raadsels komen. Er zijn prachtige wereldkaarten te koop en te bestellen bij wereld kaart   Je kan ook een digitale wereldkaart gebruiken en die aan het eind van het jaar laten drukken op een groot canvas. Succes verzekerd!

power point GOTD Pasen

Afbeelding1.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s