Uncategorized

Eerste 4 categorieën Staal

Vandaag heb ik achter in de klas 4 gekleurde platen opgehangen met 4 spellingcategorieën. Ik heb met de lln overlegd welke opdracht hier bij past. Ze hebben gekozen om een tekening te maken op een blaadje van 15 bij 10 ongeveer. Bij de tekening woorden uit die categorie en een zin. Ik heb 6 groepjes van 4 in de klas. Dus ik heb het zo ingedeeld dat ieder tafelgroepje 1 categorie doet en de 2 overgebleven groepjes zijn verdeeld over de 4 categorieën. Ik heb trouwens de opdracht gegeven dat als iemand in de klas komt, en die categorie ziet, aan de tekeningen van de kinderen moet kunnen zien wat de bedoeling is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s