Kern 1, stickerkaart

Stickerkaart kern 1 letters flitsen

Na de eerste toets zijn er een aantal kinderen die uitvallen op de lettertoets. Gelukkig hebben wij een aantal ouders die iedere ochtend een kwartier met de kinderen gaan letters flitsen. Vooraf aan het flitsen de letters benoemen op voor – koor – door manier. Als de letters er goed inzitten dan flitsen. In de klas zijn wij met kern 2 bezig. Tijdens de verlengde instructie ga ik de letters uit kern 2 op dezelfde manier aanbieden. Om het voor de kinderen aantrekkelijk te houden heb ik een stickerkaart gemaakt waar ze iedere dag een sticker op mogen plakken. Bij een volle kaart mogen ze een kaartje uitzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s