groep 3, Kern 5, Kern 6, Kerst, verhaal van de week

Kerststal

Voor het verhaal van de week een verhaal over de kerststal. Al een aantal jaar een hit op onze school. Afgelopen maand hebben wij op school iets uitgeprobeerd wat goed bevallen is. Wij geven iedere week het verhaal van de week mee naar huis. De kinderen lezen het op school maar als zij het willen ook nog thuis. Op woensdag husselen wij de woorden door elkaar en maken er een gek verhaal van om het radend lezen te voorkomen. Kinderen vinden het ontzettend leuk. Van de 24 kinderen waren er 3 met een twijfel voor vlotheid. Normaal kijk ik daar niet naar. Liever correct en wat te langzaam dan snel en niet correct. Snelheid komt vanzelf. De hele klas had minimaal voldoende voor correctheid en drie lln. bij vlotheid. Wat het leuke bijkomstigheid was is dat deze drie lln. thuis niet hadden geoefend. Dus wij gaan op deze weg door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s